top of page

Hvem er The Norway Experience?

Vi startet vårt samarbeid for mer enn tjue år siden, men satt ny fart da vi fikk et felles oppdrag i å etablere Arctic Travel Company våren 2019, en fantastisk erfaring med utrolige produkter selv om mye har skjedd siden da. Det er en annen historie. The Norway Experience ble dessverre etablert to måneder før koronaen klinte til og stanset alt, men vi er i gang!

Vi har besluttet å flytte aktiviteten i The Norway Experience til selskapene knyttet til Knut Harald Marius Holst-Hansen /Aquila Corporate Services og Oivind Breen / Breen/StrategiSprint

Samarbeidet Holst-Hansen/Breen fortsetter og vi bygger kompetansen og samarbeidet videre. TheNorwayExperience som selskap legges derimot ned.

Vi takker alle kunder, samarbeidspartnere og involverte for deltakelse i dette spennende kapittelet.

Knut Harald og Øivind
IMG_0257.jpg

Joda, jeg skulle gjerne gjenopplevd de fire årene jeg jobbet som leder for Hurtigruten på Svalbard...

Knut Harald Marius Holst-Hansen,
Partner The Norway Experience

Min lidenskap er merkevaren som drivkraft innen reiseliv og betydningen for hele kundereisen. Å definere, videreutvikle, selge og levere konseptet 

Øivind Breen
Partner The Norway Experience

2020_11_03_ØB_Portrett_Cropped_farger.jpg

Knut Harald Marius Holst-Hansen 

knutharald@thenorwayexperience.com

Tlf +47 900 55 800

Knut Harald sine spesialområder: 
Konseptutvikling - Forretningsplan - Strategi - Organisasjon og ledelse - Rekruttering

Knut Harald sine hovedområder i The Norway Experience er knyttet til strategi, forretningsplanlegging, organisasjonsutvikling og ledelse, forhandlinger og finansiering.

 

Knut Harald sin ekspertise ligger i en holistisk tilnærming til mulighetene, rammeverk for forretningsplanene samt operasjonalisering av disse, dvs finne ut av hvilke barrierer som foreligger opp mot satte målsettinger og finne den mest effektive veien til målet. Lederskap, ledelse, strukturer, systemer, kommunikasjon, økonomikontroll, finansiering, kultur er nøkkelord for Knut Harald sitt arbeidet med å få maksimalt ut av en forretningsplan.

 

Knut Harald har mer enn 30 års erfaring fra ulike topplederstillinger i inn- og utland. Han har blant annet arbeidet for Orkla/Ringnes/The Coca-Cola Company, Bergman & Beving, Adecco, The Constructor Group, Hurtigruten Svalbard og The Arctic Travel Company.

Om Knut Harald
Om Øivind

Øivind Breen

oivind@thenorwayexperience.com

Tlf +47 900 51 522

Øivind sine spesialområder: 
Strategi - Merkevare -  Konsept - Stedsutvikling - Kommunikasjon - Kundereisen

Øivind har et helt yrkesliv bak seg med oppgaver innen posisjonering, merkevarebygging, strategiske prosesser, idéutvikling og kommunikasjon.

Øivind startet sitt yrkesliv som produktsjef i Ving på 80-tallet og har over tredve års erfaring som rådgiver. Han har ledet flere reklamebyråer og arkitektkontorer. Hans bakgrunn bidrar til å sikre The Norway Experience kompetanse på det viktige fagområdet kommunikasjon. Øivind er også en ressurs rundt mulighetsstudier som inkluderer det fysiske rom - arkitektur og områders identitet.

Øivind har jobbet med en rekke bransjer i Norge og internasjonalt samt en lang rekke ledende merkevarer - fra reiseliv til politikk, fra industri til brus og sjokolade, fra bank til retail og service, inkludert reiseliv - f.eks Arctic Travel Company/Norwegian Travel Company, Widerøe, Nordland reiselivsråd, Jomfruland nasjonalpark, Rondane, Ving, Reso Hotels, Romsdalen, Bjorli Utvikling... 

 

Som faglig ressurs har han holdt en serie foredrag og forelesninger ved NHH, BI, NMH, Høyskolen Kristiania, Høyskolen i Bodø, Estate, Senter for Eiendomsfag og var del av fakultetet for Brand Strategy ved BBDO University i Barcelona.

bottom of page