top of page
lightscape-nwnGoOekc40-unsplash.jpg

"Fly like a butterfly, sting like a bee."

BBH Agency er et fleksibelt nettverk
med kraft nok til bedre resultater

Vi har besluttet å flytte aktiviteten i The Norway Experience til selskapene knyttet til Knut Harald Marius Holst-Hansen /Aquila Corporate Services og Oivind Breen / Breen/StrategiSprint

Samarbeidet Holst-Hansen/Breen fortsetter og vi bygger kompetansen og samarbeidet videre. TheNorwayExperience som selskap legges derimot ned.

Vi takker alle kunder, samarbeidspartnere og involverte for deltakelse i dette spennende kapittelet.

Knut Harald og Øivind

HVA LEVERER BBH AGENCY?

Vi leverer en helt ny måte å jobbe på - et nettverk som fungerer sammen og sikrer førsteklasses kompetanse enten vår kunde er liten eller stor, godt etablert eller ny.

1

STRATEGI. HVA ER DERE FOR HVEM?

alexandre-debieve-DOu3JJ3eLQc-unsplash.j

2

DIGITALE LØSNINGER

3

ÅRSPLANER OG KAMPANJER

4

GJENNOMFØRING OG PRODUKSJON

EN GRUNNLEGGENDE PAKKE FOR Å KOMME TYDELIGERE UT I MARKEDET

Vi satt sammen tre "pakker" for å gjøre profesjonell markedsføring mer tilgjengelig for flere

SMALL

Reiseblogger

MEDIUM

LARGE

2020_11_03_%C3%98B_Portrett_Cropped_farg

Reiselivet trenger en kommunikasjonens

Muhammad Ali

Skjermbilde 2021-02-22 kl. 20.18.58.png

"Fly like a butterfly, sting like a bee", sa tidenes største tungvekstbokser om seg selv. Fly lett og slå fort, slå så det merkes. Men gjør det med kraften til en tungvekter. Det er holdningen vi har på vegne av reiselivet.

Tunge årsplaner suppleres med kjappe støt for optimering.

Kompliserte og grundige leveransesystemer der POS, agenter, OTA, landingssider og direktesalg skal spilles opp med en samlet kraft fra SOME, PR, betalt kommunikasjon, inbound og en til en kommunikasjon så smidig som vi krever det. Uavhengig av størrelse.

Vi må takle kampene med de korte og nærmest impulsive kjøpsprosessene og samtidig parere de langsomme kjøpsprosessene som kan gå over et til to år.

Alle bransjer mener de er unike. Jeg har erfaring fra de fleste -
og vet at reiseliv har helt spesielle utfordringer

Jeg har jobbet i reklame, design og merkevare rådgivning i omtrent 25 år. Gjennom de årene har jeg jobbet med de fleste bransjer, både nasjonalt og internasjonalt. Alle mener selv de er unike, men bare noen ytterst få bransjer er det. Reiseliv er en av dem. Ikke la dere bli behandlet som om dere er noe annet. "Fly like a butterfly, sting like a bee".

"Content is king"

Alene eller gjennom vårt nettverk er BBH leverandør av innhold som er basert på et strategisk grunnlag og med sikte på å bringe merkevaren fram gjennom det generiske. En oppbygging som både er søkeords optimalisert og tilrettelagt for organiske søk, men samtidig ikke slukes av likhetens tunge pris. 

Innhold til sosiale medier, nettesider eller nyhetsbrev produseres til høyere kvalitet, basert på tung kompetanse - men med prismodeller der dere kommer bedre fra det.

Hvem er i nettverket til BBH Agency?

Vi har et nettverk med tjenester innenfor de viktigste disipliner og vi har satt sammen nettverket slik at det kan møte de fleste (for ikke å si alle) utfordringer på den mest kosteffektive måte - altså med de beste ressurser innenfor rammen av prosjektets økonomi. ​Test oss, så får du se hva vi byr på...

bottom of page